Miljöbild av massivt trägolv i ask
Hem » Plankgolv Ask

Plankgolv Ask

Askgolvet är hårt och slitstarkt. Dess varierande ådring gör det vackert och livfullt. Beroende på vilken del av stocken ditt plankgolv kommer från kan den variera i ton från mer vit i ytveden till grå och ljusbrun i kärnveden.

Klassiskt plankgolv 

Den klassiska massiva plankan.
En massiv träplanka i ask med not och spont.

  • Omslipning: Ja
  • Tjocklek: 20 mm
  • Bredd: 120, 153 och 195 mm
  • Längd: Upp till 3 m 
  • Pris: Se tabell nedan
Vacker plankgolv i ask med eldstad

Prislista – massivt askgolv

Våra massiva trägolv i ask säljs i fallande längder, vilket innebär att de levereras i olika längder inom de dimensioner enligt ovan. De olika längderna gör att golvet ser mer levande ut men vi strävar alltid att leverera så långa plankgolv som möjligt. Våra trägolv är redan färdigslipade så det enda som tillkommer till nedan priser är ytbehandling samt läggning. Minsta ordervolym är 70 m2. Priserna är inklusive moms.

Tjocklek Bredd Längd – fallande längder Pris per m2 Golvtyp
20 mm 120 mm 0,7–3 m 1290 SEK Klassiskt plankgolv
  153 mm 0,7–3 m 1290 SEK  
  195 mm 0,7–3 m 1390 SEK  

Har du några som helst frågor kring våra priser vänligen kontakta oss.

Ta kontakt!
Trägolv ytbehandlas med olja

Val av ytbehandling

Ett trägolv i ask passar både med en ljusare ytbehandling såsom en med mörkare toner. Vi rekommenderar hårdvaxolja, alternativt lutning i kombination med hårdvaxolja för ökad hårdhet och dämpning av de röda tonerna. Ett alternativ är lutning med såpning, vilket också är vackert, men väldigt känsligt och kräver mer underhåll.

Finsnickeri av massivt trägolv

Kompletterande finsnickeri

Önskar du specialbeställda lister, trösklar eller bänkskivor i samband med ditt plankgolv? Kullaberg Flooring erbjuder de kunder som beställer golv utav oss även kompletterande finsnickeri.

Plankgolv från en egen skog

Plankgolv av din egen skog

Kanske äger du egen skog som är redo att ge plats för nästa generations träd? Vi kan då ta hand om dina gamla träd och förädla dem till ditt unika plankgolv.

Beställ ditt massiva askgolv idag

Använd formuläret nedan om du har några frågor angående massiva plankgolv eller om du helt enkelt vill komma i kontakt med oss. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Fyll i ditt hela namn
Fyll i den e-mailadress du vill att vi kontaktar dig på
Berätta gärna vad ditt ärende gäller eller vilka frågor du har